B2B aanvragen

 

 

Cadeaus voor je werknemers, leveranciers en klanten

We dachten dat het leuk zou zijn als een bedrijf zijn werknemers, leveranciers, klanten of zakenpartners iets zou kunnen aanbieden bij speciale gelegenheden (Kerstmis, jubileum, verjaardag, enz.).

Dus zo gezegd zo gedaan:
Welkom op onze B2B-site, waar je cadeau-ideeën vindt die niet alleen perfect zijn voor de genoemde gelegenheden (of andere gelegenheden), maar die ook je merk goed doen. Alles is op maat gemaakt (d.w.z. aanpasbaar) en speciaal voor jou ontworpen in onze Oostenrijkse werkplaats.

 

 

 

 

Een kleine selectie van onze geweldige cadeautips:

 

  Personalisierbare Socken mit Gesicht und Superhelden   Glühwein Cancake mit verschiedenen Hintergründen  
 

Gepersonaliseerde peperkoek

Natuurlijk heerlijk als zoete kerstcadeaus: onze op maat gemaakte kruidkoek is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten door onze vertrouwde bakkerij in Oostenrijk. Het ontwerp is vrij te kiezen en wordt gedrukt met onze voedselprinter.

 

Aanpasbare glazen en mokken

Altijd nuttig en daarom geweldig als cadeau: onze gegraveerde of bedrukte bekers en mokken, gemaakt van hoogwaardige materialen, ontworpen volgens jouw wensen en individueel aanpasbaar. Perfect voor jubilea, verjaardagen of iets dergelijks.

 

 

 

  Personalisierbarer Gin mit Namen und Text   Personalisierbares Handtuch mit Monogramm im Hotel-Design  
 

Een goede fles drank voor speciale gelegenheden

Niet dat we voorstander zijn van alcohol op de werkplek of in het zakenleven... maar als cadeau past een verfrissend drankje eigenlijk altijd. Allemaal van de hoogste kwaliteit, natuurlijk, en met een gepersonaliseerd etiket.

 

Exclusief van ons

Onze creaties zijn duidelijk alleen bij ons verkrijgbaar en nergens anders. Dat maakt ze tot bijzonder exclusieve en vooral originele cadeaus waarmee je als bedrijf of merk zeker op een prettige en blijvende manier herinnerd wordt.

 

 

 

 

 

ONZE POPULAIRSTE CADEAU-IDEEËN: Bekijk alles
Personaliseerbaar
Gepersonaliseerde Sokken met Foto Gezicht als Superheld
Gepersonaliseerde Sokken met Foto Gezicht als Superheld
€ 19,95
Personaliseerbaar
Ecocube - Plantjes in Houten Kubus met Gravure
Ecocube - Plantjes in Houten Kubus met Gravure
€ 14,95

 

 

Heb je liever dat het rechttoe rechtaan is?

 

Dan is een cadeaubon, die natuurlijk ook gepersonaliseerd kan worden, precies iets voor jou!

 

   

 

 

Je partner voor cadeau-ideeën

 

Laten we eerlijk zijn: met ons als partners kan er eigenlijk niets misgaan. Want wij weten welke geschenken het beste zijn. Wat werknemers waarderen en wat hen motiveert.
En hoe je je klanten, leveranciers of zakenpartners echt tevreden kunt stellen

 

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen met je volgende geschenk. We doen graag een passend voorstel en doen je een gepersonaliseerde aanbieding.